Stranice

6. veljače 2017.

Zoeva - Caramel Melange

Još jedna nova paleta iz Zoeva obitelji je Caramel Melange. Kupila sam ju zajedno sa Blanc Fusion, ali tek sada obje polako dolaze na red na blogu :)



Pakiranje palete je kartonsko kao kod ostalih Zoevinih paleta. Također podsjeća na neku vrstu čokolade sa dodatkom karamele :D Ova paleta za razliku od Blanc Fusion je puno toplija i sadrži ciglaste, crvenkaste i brončane nijanse.


Paleta sadrži 6 mat i 4 shimmer - metalik sjenila. Ovakav odabir najviše će razveseliti ljubitelje mat sjenila, no meni osobno u ovoj paleti nedostaje jedno dobro tamno mat sjenilo da zaokruži cijelu ovu čokoladnu priču.



Prelazimo na swatcheve palete. 

Svi swatchevi napravljeni su bez baze.

Wax Paper - mat krem-bijela nijansa
Universal Delight - mat nude nijansa
Aftertaste - mat crvena nijansa
182°C - shimmer svijetlo brončana nijansa
Liquid Center - metalik brončana nijansa


Alchemy - mat ciglasta nijansa
Start Soft - mat crvenkasto smeđa nijansa
Finish Sensual - mat hladna smeđa nijansa
Almost Burnt - metalik zlatna nijansa
Edible Gem - shimmer/glitter smeđe-ljubičasta sa raznobojnim šljokicama u sebi


Znate već da obožavam Zoevine palete i zato vam ih neću ponovo hvaliti. Ova paleta ima prekrasne nijanse, a zvijezda palete je definitivno nijansa Liquid Center koja je možda pustila malo svoje "masnoće" po ambalaži :D Sama padam na ovakve nijanse pa sam ju jednostavno morala izdvojiti jer nijansa i pigmentacija ovog sjenila su nešto fantastično. Mat sjenila su solidno dobra ali samo je sjenilo Alchemy od njih 6 onako mekano i puterasto kakva su bila mat sjenila u prijašnjim paletama, ali svejedno se dobro blendaju iako su malo suhlja od onog na što sam navikla. Ova paleta nema niti jedno fail sjenilo.

Pošto sada Zoevu možete kupiti na Beauty Bay stranici, više nemate isprike a da ne probate makar jednu njihovu paleteu :) Cijena 22.50 €.


Sviđa li vam se ova paleta? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Baš je divna! Više mi se sviđa nego Blanc fusion.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je stalno isprika da imam previše paleta te da ih ne stignem trošiti :D :D Ova je divna, a nijansa Aftertaste mi je posebna ♥.

    OdgovoriIzbriši
  3. Prekrasna je, jednog dana ću i ja upiknut pokoju njihovu paletu. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Paleta je bas divna, a po swatchevima vidis o kakvoj se kvaliteti radi, ne trebaju ti rijeci. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni su zoevine palete jedne od kvalitetnijih, cak bi se usudila reci da su po mojem misljenju bolje od urban decay sjenila :)

      Izbriši
  5. Meni najdraža je Cocoa Blend, ali i ovu bi voljela. Jako volim Zoeva paletice :D I budem si nabavila koju ubrzo - moram! Swatchevi su odlicni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) meni je isto najdraza coca blend i onda za njom odmah naturally yours, smoky i rose golden i onda ostale koje imam :D sve su im lijepe, tesko se odluciti samo za jednu :)

      Izbriši
  6. U ovu paletu sam se zaljubila kad sam je prvi put vidjela kod jedne strane blogerice <3 sad sam se samo uvjerila koliko je divna. Baš bih si je mogla kupiti za rođendan sljedeći mjesec :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe di ces boljeg poklona :) imas moje preporuke za kupnju :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...