Stranice

7. rujna 2017.

BH Cosmetics - Nude Rose Highlight

Evo mene nakon dugo vremena sa novom recenzijom :) Ovog puta donosim vam paletu highlightera Nude Rose Highlight marke BH Cosmetics.


Paleta je na prvi pogled mala, no kada se uzme u obzir da je to paleta highlightera i da proizvoda količinski ima dosta, ova paleta će trajati jako dugo.
Ambalaža je stvarno kvalitetna, metalna i paleta je preživila već nekoliko padova kod mene :) Unutar palete se nalazi ogledalo tako da mogu zbilja reći kako ambalaža ove palete zadovoljava sva moja očekivanja.



U paleti se nalazi 4 highlightera, nijanse u pitanju su: roza, rose gold, zlatna i brončana. 


Highlighteri nisu svi iste konzistencije i pigmentacije zbog čega sam ostala malo razočarana, no sve u svemu svi highlighteri se mogu dobro iskoristiti. 



Rozi highlighter - jako je praškast, slabe pigmentacije, teško se uzima kistom, na licu se vide pretežito zlane šljokice i lagani rozi odsjaj. Ja osobno nisam od rozih highlightera pa mi se taj efekt čak i sviđa, no svi koji očekuju neki wow efekt kao kod Anastasia Bevery Hills paleta ostat će razočarani. Uvijek se može kist pošpricati sa fiksatorom i onda se dobije malo bolji efekt.

Zlatni highlighter - po formulaciji je jako sličan rozom ali je ipak malo više pigmentiran. Njemu sam se najviše veselila i od njega sam zbilja očekivala wow efekt pa me malo bacio u depru, no nakon nekoliko korištenja smo se ipak sprijateljili. Bitno je naći adekvatan kist za ovaj highlighter. Njega se također može pojačati mokrim kistom.

Rose Gold highlighter - je jako mekan i puterast, odlične pigmentacije, prekrasno se sjaji i za njega nije uopće potrebno močiti kist prije upotrebe. Daje pravi wow efekt. Jedini problem je što će curama svijetlijeg tena ovaj highlighter biti problem zbog nijanse.

Brončani highlighter - za njega vrijedi sve isto kao i za Rose Gold highlighter što se tiče pigmentacije i konzistencije, kao i za problem što je nijansa dosta tamna za cure svijetlijeg tena. S njim se isto dobije wow efekt.

Sva 4 highlightera se mogu slobodno koristiti kao sjenila, pogotovo Rose Gold i Brončani highlighter ukoliko su vam nijanse tamne za vaš ten.

Evo i swatcheva svih highlightera. S lijeva na desno: Rosi, Brončani, Rose Gold i Zlatni.


Sve u svemu ja sam jako zadovoljna paletom jer ju mogu iskoristiti na više načina i prikladna je za putovanja.

Cijena palete je 11.99 $ no uvijek ju možete naći na nekoj akciji. Ja sam ju kupila direktno sa BH Cosmetics stranice.

Što mislite o ovoj paleti? Volite li highlightere? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 10:

  1. Obožavam highlightere!!!! Rose Gold i zlatna nijansa su prekrasni.. Ali to je i za očekivati jer i ja gravitiram takvim nijansama kad su highlighteri u pitanju!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. probaj obavezno ovu paletu ukoliko ti se svidjaju nijanse :)

      Izbriši
  2. Iako volim highlightere, nisam odusevljena ovom paletom. Nisam ju probala, ali prema ovim slikama ne vidim da bih koristila bas ove boje. Za sjenila bi mi vjerojatno jako dobro dosli :D

    xo Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam, ove dvije tamnije nijanse su malo problem, no iskoriste se kao sjenila :)

      Izbriši
  3. Prekrasna je paleta! Ne volim bh cosmetics, ali ovo bih s gustom trosila 😁 :highlighteraddict:

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja sam došla u napast jučer da ju kupim, ali sam se ipak sudržala sa svojih 4 paleta hihlightera xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jooj pa mogla siiii :D ti mozes slobodno koristiti i ove dvije tamnije nijanse :)

      Izbriši
  5. Jako je slatka paleta zapravo, i izvana i iznutra. Ipak mi nijanse nisu neke koje bi me privukle bas za highlight pa bi kod mene vjerojatno sluzila za sjenila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pakiranje je stvarno odlicno i cijela koncepcija palete, ali u svakom slucaju sve se moze iskoristit kao sjenila :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...