Stranice

14. listopada 2017.

Empties #25

Tko je bio na sezoni i ambalaže potrošenih stvari donio doma? Jaaa! Hehe, sve za blog :D 

OK, nisam mogla baš sve što iskoristila donijeti sa sobom, normalno da je nešto završilo i u smeću poput omota od blazinica, šampona za tuširanje i za kosu, pjene za brijanje itd... Ali velika većina bitnih stvari je tu. Vjerujem kako su svi ovi proizvodi već viđeni na mojem blogu, što je i logično jer sam uzimala samo provjerene proizvode i one s kojima se najbolje nalazim.


Koliko Mixa proizvoda, ha? :D Kao što već znate Mixa tonik obožavam jer lijepo čisti kožu, a definitivno najdraži dvofazni skidač vodootporne šminke mi je Mixin. Oba proizvoda imaju svoju recenziju ovdje.
U zadnjih nekoliko mjeseci koristim samo Nivea micelarne vodice i moram priznati kako su mi toliko drage da nemam uopće potrebu isprobavati neke druge.


Maska za kosu koju sam već potrošila nekoliko puta i od koje mi je ovo zadnji primjerak jer se bacam na isprobavanje nekih drugih je Loreal Ultra Riche Nourishing System Mask. Jako dobra maska prekrasnog mirisa, svoju recenziju ima ovdje
Moj najdraži piling za lice bez kojeg nigdje ne idem je Olival piling za lice s uljem smilja. 
Dvije BB kreme koje su mi bile pri kraju i tamo sam ih dovršila su Lioele Beyond The Solution i Lioele Triple The Solution. Obje BB kreme imaju svoju recenziju ovdje. Možda sam se ukupno našminkala 4 puta u to vrijeme tako da taman sam imala za toliko upotreba i skroz ih dokrajčila.


Nigdje bez balzama za usne! To je valjda moj kozmetički moto pošto ih imam po 5-6 koje koristim u isto vrijeme i svaki je u nekoj prostoriji kuće ili u nekoj torbi. To mi je jednostavno stvar bez koje ne mogu. Tako sam potrošila Terra Naturi balzam za usne i veliki Palmer's Swivel Stick koji sadrži čak 14g proizvoda, njegovu recenziju pročitajte ovdje.
Moram se pohvaliti kako sam na sezoni stalno imala neki lak na noktima, trudila sam se da ipak budu u nekoj boji. Tako sam vrtila nekoliko lakova za nokte, a s time i trošila redovito odstranjivač laka za nokte. Potrošila sam 2 ali ne sjećam se di mi je završila druga bočica, dok ovaj Aveo od lubenice sam uspjela spasiti. Pritom sam se trudila da budu lijepog oblika i tako istrošila čak 3 Essence turpije.


Već kad se nisam skoro pa uopće šminkala, maskaru sam znala staviti koji put. Pa sam tako potrošila Maybelline Lash Sensational vodootpornu verziju, dok Maybelline Rocket Volum' maskare sam bila već prije sezone dokrajčila pa su samo čekale objavu u nekom postu.
Essence Eye Brow Top Coat je super stvarčica i već sam ga hvalila prošle godine kada sam ga testirala na 40 stupnjeva. Ovog puta top coat se opet dobro pokazao i spasio me rastapanja na visokim temperaturama kada sam ispod imala olovku za obrve.
Kiko Skin Evolution korektor u sticku se jadan već sav posušio i mislim da mu je vrijeme za smeće, pa koristim ovu priliku da ga se riješim.


Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 6:

  1. Moja Mixa obožavateljica :D Uz Mixu dvofazni i Olival piling mi je savršen i uvijek imam jedan rezervni da se nađe :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mixa fanatik! :D ja isto pazim da nikad ne ostanem bez olival pilinga :D

      Izbriši
  2. Hmmmm, pa ja još uvijek nisam isprobala ovaj Mixin dvofazni skidač šminke xD I svaki put ga kod tebe vidim i svaki put kažem da ga moram kupiti i nikako xD E pa sad skoro budem :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da sam do sada mogla vec cijelu kucu izgradit praznim bocicama ovog dvofaznog skidaca sminke xD

      Izbriši
  3. Kolki si ti mixin fan, ja sam Nivein haha al izgleda da cu morat probat neke Mixino. Takoder, nisam ni znala za ovaj Olival piling, al ako kazes da je dobar, dodan je na listu :D

    xo Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. veliki sam mixin fan :D ali zato mi je niveina micelarna najdraza :) probaj ga, meni je super, nadam se da ce i tebi biti dobar :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...