Stranice

21. studenoga 2017.

Juvia's Place - The Saharan

Došla je na red i druga Juvia's Place paleta :) Nakon The Nubian palete o kojoj možete čitati ovdje, donosim vam još jednu prekrasnu Juvia's Place paletu naziva The Saharan.


Obje palete sam kupila u istoj narudžbi jer se jednostavno nisam mogla odlučiti koja mi je ljepša. I dobro da sam to napravila jer mi je sada drago što se nisam jedne odrekla :)

The Saharan paleta što se tiče pakiranja ima sve pojedinosti kao The Nubian, jedino je za 1 cm veća. Ta razlika u veličini nema veze sa sjenilima jer su u obje palete ona jednake veličine, nego u The Saharan paleti sjenila imaju nazive i zbog toga im je trebalo malo više mjesta u ambalaži :)


Paleta sadrži 12 sjenila od kojih 4 su mat, a 8 ih je shimmer.

Nijanse su jako šarolike, na prvu ova paleta možda djeluje čudno zbog izbora nijansi, no ubiti ona može biti jako dobra paleta i za neutralni look. Sadrži prekrasne zemljane, brončane, zlatne i rose-gold tonove.

Jedna stvar koju obožavam kod paleta je kada imaju mat super tamnu smeđu ili crnu nijansu koje mogu potamniti i zaokružiti cijeli look. Tada mogu reći da je paleta kompletna :)


Swatchevi su napravljeni bez ikakve baze ispod.

Sokoto - mat crvena nijansa
Wodaabe - shimmer zlatno-zelena nijansa
Bororo - shimmer bordo nijansa
Kia - shimmer petrolej nijansa
Zoya - shimmer zlatno-breskvasta nijansa
Iman - shimmer bijela nijansa
Jamila - mat tamna narančasta nijansa
Senegal - shimmer topla zlatna nijansa
Chad - mat crna nijansa
Katsina - mat tamna bež nijansa
Lulu - shimmer breskvasta nijansa
Fula - shimmer roza nijansa


Nije li divna ova paleta? Ja ju obožavam :) 

Definitivno mi je drago što sam uzela i nju uz The Nubian jer volim sve nijanse koje ona sadrži. Niti jedno sjenilo u paleti nije fail sjenilo, sva su odlične pigmentacije i super se blendaju.

Kupila sam ju na BeautyBay stranici po cijeni od 35€.


Jeste li probali koju Juvia's Place paletu? :)

Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. Odlican post :) Iako ne koristim sjenila,ova paleta me bas vuce :D Pitanje,koliko si dugo cekala da ti shipaju paket sa beauty bay-a i tko ga dostavlja? Ja jucer bas prijepodne narucila i jos nema glasa :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) meni email da je paket poslan dodje vec par sati nakon narudzbe, a dostavlja ga postar (HP). cudno stvarno jer inace su full brzi u shipanju :/

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...