Stranice

14. prosinca 2017.

Empties #26

Evo novog Empties posta :) Ovi postovi su mi nekako najdraži jer ujedno ispadnu kao male recenzije proizvoda koje sam potrošila. A kada se proizvodi potroše onda se najbolje stvara mišljenje o njima :)


Olival Čarobni piling gel za tijelo je bio OK, moram priznati da nije ništa u njemu čarobno. Osobno mi je količina čestica unutra premala i previše se skupljaju na dno ambalaže.
Palmer's Firming Butter Q10 je fantastična krema! Iznova ju kupujem kad god ju potrošim. Već sam o njoj pisala recenziju ovdje. Naručujem ju sa Feelunique stranice ali ju imate u Bipi pa preporučam da pričekate neki popust za nju. Točno vidim razliku kada koristim ovu ili neku drugu kremu za tijelo. 
Eveline Argan Keratin regenerator je stvarno fantastičan, nisam do sada naletila na niti jedan regenerator koji ostavlja kosu tako mekanom, a s njim sva zapetljana kosa ne postoji više. 
Eveline Argan Keratin maska za kosu za razliku od regeneratora me nije uopće oduševila. Ne ostavlja mi kosu mekanom i za mene ima totalni kontra efekt regeneratoru. Moja preporuka je da si definitivno kupite regenerator iz ove linije.
Loreal Elseve Total Repair Cica-creme je kremica koju sam stavljala na mokru kosu prije sušenja. Jako lijepo miriši i hrani kosu kako ne bi bila previše suha tokom sušenja (ukoliko imate plavu kosu kao i ja, kužimo se). Iako je količinski mala, trajala mi je 6 mjeseci uz obilno korištenje. Ukoliko tražite neki proizvod koji možete staviti po cijeloj kosi bez da se ispire i da hrani kosu prije sušenja, jer želite dodati i taj korak u svoju njegu kose, definitivno preporučam ovu kremicu.


Nivea micelarna vodica za osjetljivu kožu je trenutno moja najdraža micelarna i ne želim uopće testirati ostale micelarne, ostajem vjerna njoj i dalje.
Mixa losion za čišćenje je moj najdraži jer lijepo čisti pore i osvježava kožu. Mixa dvofazni odstranjivač za vodootpornu šminku ste vidjeli kod mene na blogu valjda već 100 puta i znate da samo njega koristim. Njihova recenzija je ovdje.
Aveo aceton  sa mirisom lubenice je najbolji po kvaliteti i cijeni. Ukoliko ne znate koji uzeti a u blizini vam je Muller, obavezno kupite ovaj.


Uriage Hyseac R je moja dugogodišnja kremica i uvijek ju imam uz sebe neovisno o tome što drugo isprobala. Ovo je jedina krema koju ja koristim uzastopno već 8 godina. Lagana i hidratantna, to je sve što mi od nje treba. Trenutno ju kombiniram sa Skintegrinim proizvodima i tu je uvijek uz mene.
Hugo Boss Ma Vie je parfem koji sam čak sa zadovoljstvom potrošila. Ima lijepi, lagani, svježi ali pomalo slatkasti miris, te mi nije niti u jednom trenutku dosadio.
Essence Day In Paradise je parfemčić koji sam stalno nosila u torbici. Nikada ne znate kada vam može zatrebati, a njegova količina od 10 ml dopušta jednostavno nošenje. Ovo mi nije prvi takav Essence parfemčić, kupujem ih pretežito zbog praktične veličine i kvalitetne ambalaže, jer mi niti jedan njihov parfemčić do sada nije "procurio" u torbi.
Terra Naturi balzam od citrusa već znate da je i dalje moj najdraži balzam za usne, uz Palmer's stick naravno.


Potrošila sam dvije najdraže maskare, a to su Maybelline Lash Sensational obična i vodootporna verzija. Obična verzija mi je jako dobra ali nije niti približno dugotrajna kao vodootporna verzija, tako da obje kombiniram prema potrebi.
Kiko Eyebrow Sculpt je olovka za obrve koja se odvrće i jako je dobra. Posebno mi boja jako paše, a pohvala ide i češljiću u sklopu ambalaže. 
I da ne gledate uvijek Lolete blazinice, htjela sam isprobati neke nove i odlučila se za Baleine. Moram priznati da su jako dobre, možda čak i bolje od Loletinih, ali volim ih obje.


Ovo su proizvodi koji su zaslužili biti u postu razočaravajućih proizvoda, no kako imam samo ove onda nisam htjela cijeli post posvetiti samo njima pa ih ubacujem ovdje:

Palmer's Manuka Flower Honey je maska za kosu koja obećava brda i doline, no na kraju je jedna grozna maska koja moju kosu svu slijepi, učini ju grubom i nije ju moguće uopće počešljati. Bježite od nje.
Models Own Chrome lakove sam kupila baš zbog određenih nijansi i onda je uslijedio šok. Ovo isključivo govorim za nijanse Chrome Rose i Chrome Copper, jer uz njih imam još 3 nijanse koje su OK. Chrome verzija tih lakova je tako tekuća da čim vam lakovi stoje 2 dana bez da ih protresete boja se potpuno odvoji od one prozirne baze laka. Druga stvar što me razočaralo su ove dvije nijanse koje uopće nisu onako kako su prikazane, baš su neke njahh, nisu niti približno nijanse koje sam očekivala gledajući ih po netu. Jednom prilikom sam na noktima imala nijansu Chrome Rose i prijatelj me pitao da kakvu to staračku boju laka imam na noktima? :D :D Mislim da vam je sve jasno čim to i muški primijete.


I to je to! Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? Jeste li isprobali koji od ovih proizvoda? :)

Kiss
Talisha

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...