Stranice

13. srpnja 2019.

New In #21

Trnci su me prošli kad sam vidjela da sam zadnji New In post napisala u prosincu 2017. godine. To vam je ona vrsta posta "sad ću, sad ću" i onda prođe baba s kolačima. 
Također slike za ovaj New In post poslikala sam još prije 2 mjeseca i onda se malo "izgubila". Nije sve trenutno najnovije, ali zbog sljedećeg New In posta mi je ovaj potreban, pa mi nemojte zamjeriti :) Imam puno lijepih stvarčica za vam pokazati, zato krenimo! :)


Kako i sami znate, nakon godina i godina gdje sam koristila stalno Loreal Elseve šampone i vidjela da mi je kosa totalno otupila na njih, krenula sam u masovno isprobavanje drugih šampona za kosu. Neću ih previše opisivati jer ja to radim najviše u Empties postu gdje vam pomno objasnim proizvode tek kada ih skroz potrošim ili u postovima gdje spominje favorite ili one koji su me razočarali.
Syoss SalonPlex šampon, regenerator i maska za kosu su se na prvu odmah učinili kao pravi kandidati za moju izmučenu farbanu plavu kosu zato je bilo odmah hop u košaricu.
Garnier Botanic Therapy šampon na bazi maslinovog ulja za suhu i oštećenu kosu. Odmah ću vam reći da je Honey & Propolis verzija puno bolja.
Nature Box Avocado šampon i regenerator za suhu i oštećenu kosu nisu uopće loši, još ih testiram pa kada sve potrošim moći ću vam dati neko mišljenje o njima.
Na Beauty Bay-u sam kupila Sexy Hair Prep Me kremu za zaštitu od topline koja se stavlja na vlažnu kosu i štiti ju do 232°C. Pomaže kosi prilikom visokih temperatura kod sušenja i stiliziranja (kod mene je to pegla za kosu).
Sa Feelunique stranice kupila sam Osmo intenzivnu i obnavljajuću masku za suhu kosu i Schwarzkopf Bonacure Peptide Repair kremicu koja se stavlja na suhu kosu na vrhove kao završni touch.


Nakon što sam vam hvalila Treacle Moon kremu za ruke od kokosa, morala sam si nabaviti i onu od kupine.
Na Feelunique stranici našla sam svojeg novog favorita u njezi jako suhe kože tijela, a to je Garnier Ultimate Blends Restoring Body Butter.
Mixa novitet je Anti-Imperfection maska za osjetljivu kožu, za koju imam velike preporuke svima koji traže masku koja dubinski čisti kožu lica.
Kupovala sam i neke Skintegra stvari. Spectra je ponovljena kupnja, dok Sphynx je krema za okoloočno područje u koju ulažem veliku nadu.


Nisam dugo kupovala nešto od Essence noviteta pa me zainteresirala You Better Work! vodootporna maskara.
Na Feelunique stranici kupila sam Rimmel Insta Fix&Go sprej za lice, tj. fiksator koji se može koristiti i kao primer prije šminke. Tražila sam nešto dobro, ne previše skupo i da ima puno ml.
Godinama sam zapostavila Rimmel kozmetiku i zaboravila koliko dobre pudere imaju zato sam se odlučila kupiti ovaj Match Perfection u nijansi 103 True Ivory.  
Uporno sam tražila neki korektor za okoloočno područje i na kraju je odluka pala na Maybelline Fit me! u nijansi 12.
Palmer's balzam za usne na bazi kokosovog ulja je bio tu samo za popuniti jednu narudžbu sa iHerb-a i čisto je ok.


Nećete vjerovati ali skroz sam se raspištoljila lakovima za nokte u zadnje vrijeme! I dalje me drži "metallic" manija pa većinom takve lakove kupujem. Lijepi su, sjaju se i dugo traju. Zato sam na Feelunique stranici otkrila ove divne mališane koje sam morala pokupovati. Zovu se BarryM Molten Metal lakovi. Prvo sam ih uzela 6 i kako su me oduševili kupila sam još 3 komada, ali to ćete vidjeti u sljedećem New In postu.
Eveline je proizveo Sensitive inačicu popularnog i svima nam dragog laka 8u1i mogu reći da mi ova verzija čak više paše od one prve.
Essence je izbacio nove Shine Last&Go lakove na tržište u tisuću prekrasnih boja, ali ja sam uzela one najdosadnije ali najvrijednije, poput bijelog, crnog, nude... :)


Kupovala sam i nešto dekorativne kozmetike, koju moram priznati da u zadnje vrijeme ipak pametnije kupujem! :D
OPV Yemoja je ulov sa Beauty Bay stranice i ovdje možete pročitati njezinu recenziju.
Juvia's Place palete su moja ljubav i napokon sam se dokopala svih željenih! The Warrior i The Warrior 2 palete imaju svoje recenzije ovdje i ovdje, dok The Saharan 2 će biti uskoro recenzirana.
Kod Nable kupila sam još 4 refil sjenila i ubacila u već postojeću paletu sa 2 nijanse koje sam vam pokazala u prijašnjem postu o trenutnim favoritima. Nove nijanse su Cinnamon, Capsize, Leon i On the road.


Sviđa li vam se ovaj New In post? Što ste vi novog kupovali u zadnje vrijeme? :)

Kiss
Talisha

4 komentara:

  1. Predivan new in! Syoss proizvode za kosu obožavam tako da vjerujem da im je i ova linija odlična. Što se essence noviteta tiče maskara mi je u početku bila loša no što sam je više koristila to mi se više počela sviđati, a lakovi su me nažalost razočarali trajnošću :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) dugo nisam koristila Syoss sampone i bas sam ih se zazeljela haha. potvrdjujem navedeno za essence lakove :(

      Izbriši
  2. Garnier Botanic Therapy šampon sam imala i jako mi je mastio kosu.
    Zainteresirala si me sa Mixa maskom za lice i Garnier maslacem za tijelo. Zar ga nema kod nas kupiti?
    Maybelline korektor mi je odličan kao i ova Essence maskara
    Palete su vrh

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije ni meni dobar ovaj zeleni Garnier Botanic Therapy, puno bolji mi je onaj honey. Uuuu Mixa masku moras probat, stvarno je odlicna, a Garnier maslac sam nasla samo na Feelunique, nisam ga nazalost vidjela kod nas :(

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...