Stranice

3. srpnja 2014.

Urban Decay Naked 3 vs Makeup Revolution Iconic 3

Danas vam donosim post o usporedbi dva proizvoda koji bi mogli neke interesirati :) Svi ste čuli za poznatu Naked paletu od marke Urban Decay, toliko poznata da je početkom godine izašla i njezina treća inačica. No, za one koji si ne mogu priuštiti Naked paletu ovdje uskaču odlične marke po povoljnim cijenama i jako dobrim kopijama. Jedna takva je upravo paleta Iconic 3 od marke Makeup Revolution. Prvo da vam predstavim obje palete u hladu i na suncu :)









Kao što vidite nijanse su vrlo slične, iz pakiranja se čak ne bi reklo da je doslovna kopija, dok se ne pogledaju swatchevi paleta zajedno. Ako kod swatchewa Naked palete neko sjenilo izgleda svjetlije nemojte mi zamjerit, to je zbog odsjaja sunca jer paleta je zbilja pigmentirana :)







Zanimljivo, ha? :D Prva nijansa koja je mat kremasto-bijela sa mrvicom roze u sebi, doslovno se stopila na suncu sa mojom kožom pa se ona teže vidi kod obje palete. Pigmentacija obje palete je odlična, razlikuju se doslovno u malim stvarima. Dugotrajnost sjenila na kapcima kod Naked 3 palete je bolja, čak i uz primer ispod sjenila. Obje palete su praškaste, ali u Iconic 3 paleti ta praškavost malo više prevladava. Naked 3 ima za mrvicu mekša sjenila, onako su baš svilenkasta, puterasta, kužite me :) Naked 3 ukupno ima 15,6 g proizvoda, a Iconic 3 ima 14 g proizvoda. Sa Naked 3 dobije se dvostrani kist, a sa Iconic 3 dvostrani spužvasti aplikator. Bolje pakovanje ima Naked-ica, što je i logično s obzirom na njezinu cijenu. Naked 3 sam platila 48 eura u Sephori, a Iconic 3 sam kupila na Makeup Revolution stranici za 4 funte. Razlika u cijeni je stvarno ogromna, zato preporučam svima kojima se ove boje sviđaju, a nisu u mogućnosti odvojiti veliku svotu za Naked 3 neka si slobodno nabave Iconic 3. Ja sam svoju Naked-icu kupila još na početku godine dok Makeup Revolution nije niti postojao, a da sada biram dobro bih razmislila čemu davati više novaca!

Što vi mislite? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 12:

  1. Ja bih definitivno uzela Iconic paletu da moram odlučiti između ove dvije, jednostavno mislim da su razlike premale da bi ih uzela ozbiljno za toliku razliku u cijeni.
    Super si usporedbu napravila i "osunčala" ove dvije paletice, jako dobre fotke radiš!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala na lijepim rijecima :) <3 potpuno se slazem s tobom, razlika u cijeni je prevelika, a palete su jako slicne.

      Izbriši
  2. Volim svoju Naked 3, ali iskreno, ovdje mi Iconic izgleda bolje. Jedino zadnja nijansa Blackheart(?) izgleda bolje u Naked paleti i to je općenito jedno od najljepših sjenila koje imam :D super post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) istina je, blackheart je ljepsa u naked 3 jer u njoj vise dolazi do izrazaja ta posebna boja i sljokice unutra, od iconic nije tako sjajna i sljokice brzo padnu.

      Izbriši
  3. Super usporedba. Iconic baš dobro izgleda! I Naked naravno :) Slične su, nisu iste, ali sve su to manji detalji.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) da, razlike su zbilja minimalne, ali za tu cijenu Iconic zbilja dobro parira Naked-ici :)

      Izbriši
  4. Super usporedba! :) Čak mi se Iconic više sviđa jer je nekako toplija,baš je divna :D
    Zanima me jesu li swatchevi rađeni s bazom ili bez bez baze, i ako jesu s kojom?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) kako sam smotana, znala sam da sam nesto zaboravila napisat :D swatchevi obje palete napravljeni su bez ikakve baze, direktno na moju ruku i nisam ih nadogradjivala nego onako prosla prstom i to je to :)

      Izbriši
  5. Bogami. bezobrazno su je kopirali, ali opet postoji neka razlika :)
    imam naked 1 i 2, a možda ću preskočiti 3 i naručiti iconic :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hehe istina :) u zivo se bolje vide te sitne razlike ali stvarno u globalu zbilja dobro kopirana paleta :)

      Izbriši
  6. Odličan post i fotke! Meni je baš neki dan stigla Iconic 3 i jedva čekam da ju isprobam :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...