Stranice

25. siječnja 2019.

Favoriti 2018. godine - Dekorativa

Nikada nije kasno za pokazati proizvode koji su mi obilježili prošlu godinu. Vjerujem da ako me već dugo pratite, neki proizvodi će vam biti jako poznati jer su se već ponavljali u godišnjim i trenutnim favoritima. Isto tako, kod mene vrijedi pravilo da ako mi nešto jako paše, ne vidim razlog zašto uzaludno trošiti novce i isprobavati sve moguće kada imam proizvod koji mi je odlčan. Ne kažem da ne treba kupovati, ali sve u granicama normale. 

Vrijeme je da krenem na godišnje dekorativne favorite :)


Catrice Camouflage korektor mi je najveći spas kada mi prištići nedaju mira, a ne želim da se vide. Stvarno je odličan ovaj korektor te je uspio izdržati i na najvećoj ljetnoj temperaturi.
RCMA The Original puder u prahu je favorit koji se ponavlja i to je jedini puder u prahu koji koristim valjda već dvije godine, a samo pogledajte koliko sam ga potrošila. Računajte da ga koristim svaki dan. Odličan puder u prahu, vrhunska ušteda i to je to što vam je dovoljno da si ga nabavite. Detaljnu recenziju pogledajte ovdje.
Bourjois Healthy Mix je puder lagane teksture i slabog do srednjeg prekrivanja, odličan mi je za one dane kada ne želim imati teži puder sa jačom prekrivnom moći na licu. Uopće se ne vidi na lici i prekrasno se stopi s kožom. Jedina negativna stvar kod njega je što se transferira na robu pa ga slabo nosim sad u zimskom vremenu kada oko glave imam kapuljaču/kapu ili visoku kragnu skafadera.
Essence Stay All Day 16h je odličan puder koji može slobodno parirati drugim skupim puderima. O njemu ću više i detaljnije pisati u jednom drugom postu.
Loreal Paradise Extatic maskara je moj favorit otkako je izašla na naše tržište. Nisam još našla da mi neka maskara radi ovakav wow efekt tako da se držim nje i za budućnost. Btw, toliko ju volim da sam se čak zbog nje odrekla vodootpornih maskara.
Kiko Eye Base je odlična baza za kapke. Uz nju bih izdvojila i Wet N Wild bazu koja je postala pravi hit kod nas, a mogu vam reći da je to i s razlogom. Obje odlično funkcioniraju, lijepo se razmazuju i upijaju u kožu, te drže dugo sjenila.


Kod paleta sjenila rekla bih da se u prošloj godini nisam previše iskazala u kupovini nekih novih paleta. Rekla sam si da moram ipak malo stati na loptu i ne kupovati toliko paleta sjenila jer ih nema smisla gomilati. Zato sada kupujem jako rijetko i to samo palete koje me baš ostave bez riječi.
Tako je bilo za Anastasia Beverly Hills Soft Glam paletu koju sam morala kupiti jer je dozivala moje ime a povodom toga je bila i dosta korištena. Uz nju koristila sam najviše i moja dva velika dugogodišnja favorita Juvia's Place The Nubian i Tarte Tartelette In Bloom. Recenzije navedenih paleta možete naći ovdje, ovdje i ovdje.


Kiko Flawless Fusion Bronzer u nijansi 01 je i dalje moj jedini i najdraži bronzer.
Essence Superlast pomada u olovci je moj stari favorit koji se stalno ponavlja, a ima i dobar razlog zašto - jer je fantastična!
Nabla pomada u nijansi Venus je moj najkorišteniji proizvod za obrve jer je jedini koji mi dovoljno paše s obzirom da imam jako svijetlo plavu kosu. Više o pomadi pročitajte ovdje.
Dva laka za nokte koja sam najčešće koristila prošle godine su Kiko 081 i China Glaze Meet Me In The Mirage. Kao što vidite prošle godine jako sam volila šljokičaste lakove, a ta manija me još uvijek drži.
Za usne ponovo kao i prošle godine moram istaknuti moje velike favorite a to su Sephora ruževi. Nijanse koje sam najčešće nosila su 41 i 17.


I došli smo do kraja mojih godišnjih dekorativnih favorita :) Imamo li koji zajednički favorit?

Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. Nubian paletu sam i ja uvrstila u svoje godišnje favorite jer me oduševila. Catrice camouflage je meni, usudila bih se reći, najbolji drogerijski korektor.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nubian paleta mi je doslovno za sve i bilo kad :) Slazem se za misljenje o korektoru, ja mu nisam pronasla konkurenciju.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...