Stranice

27. srpnja 2019.

Empties #30

Mislim da je Empties jedan od mojih redovitih postova, jer prazne ambalaže čuvam kao hrčak, sve u svrhe kako bih vam pokazala potrošene proizvode.
Puno proizvoda je već viđeno na mojem blogu jer znate da volim koristiti ono što mi paše :)


Loreal Elvital balzam sam potpuno zaboravila na neko vrijeme i ponovno ga kupila. Nakon pranja kose sam se samo zapitala: "uh, kako li sam samo mogla zaboraviti na njega?"
Loreal Elseve Huile Extraordinaire je krema za kosu i posebno za suhe vrhove. O njoj i Elvital balzamu sam pisala ovdje.
Garnier Fructis Banana masku kupila sam nakon što sam bila oduševljena sa Papaya verzijom. Banana je za kosu kojoj fali mekoća i nakon toliko hvale što sam vidjela i pročitala o Banani mogu reći kako ipak ostajem pri Papayi koja je puno bolja ukoliko imate suhu i oštećenu kosu. O Papayi sam pisala ovdje.


Olival piling za lice s uljem smilja mi je dugogodišnji favorit, čitali ste o njemu iz godine u godinu. I dalje se držim njega tako da od mene za ovaj proizvod imate velike preporuke! 
Mixa losion za čišćenje lica je proizvod kojeg kupim ponovo čim jednu bočicu završim. Također je moj dugogodišnji favorit, kao i Mixa dvofazni odstranjivač vodootporne šminke. O njima možete čitati ovdje.
Nivea 1 Minute Urban Detox maska za lice mi se pokazala jako dobrom. Nekad sam ju koristila kao masku, a nekad kao brzi piling. Dovoljna je 1 minuta za njezino djelovanje pa se može koristiti i kada ste kratki s vremenom. U sebi sadrži sitna zrnca koja lijepo očiste kožu. U smislu pilinga kože je jako dobra, ali ne očekujte s ovom maskom da će vam dubinski očistiti pore ili rješiti vas mitesera.


Kiko Skin Tone zeleni primer je bio moj voljeni primer nekada davno, pred malo sam ga ponovno iskopala i potrošila. O njemu sam pisala ovdje.
Uriage Hyseac R je i dalje nakon 10 godina u mojoj stalnoj preparativnoj postavi.
Palmer's Swivel Stick je stvar bez koje ne mogu živiti. Kad god radim narudžbu sa i Herb-a nastojim ubacit u košaricu jedan ovaj stick jer je jednostavno najbolja stvar za usne. O njemu možete čitati ovdje.


Essence Strong&Clean odstranjivač laka za nokte nije se baš proslavio. Teško skida metalik lakove, kamo li šljokice. Nisam zadovoljna s njim i neću ga više kupovati jer nije ni približno snažan kakvim ga opisuju na ambalaži.
Rosal Perfect You odstranjivač laka s acetonom je solidan i stvarno dobro radi svoj posao. On mi je dobra alternativa kada ne stignem u Muller kupiti Aveo.
Aveo odstranjivač s acetonom je ipak moj najdraži lak i skida stvarno sve (a znate da u zadnjih godinu dana pretežito nosim metalik lakove). Najjeftiniji ali najefikasniji odstranjivač koji sam koristila.


Sleek Face Form u nijansi Light je proizvod koji me vjerno pratio godinama i kojem je došlo vrijeme za reći doviđenja. Ali samo ovoj ambalaži jer već druga nova čeka spremna za korištenje. Paleta sadrži moje najdraže rumenilo i njega sam potrošila do kraja, dok bez ostala dva proizvoda u njoj mogu preživiti. Više o njoj pročitajte ovdje.
Loreal Paradise Extatic jer definitivno moja najdraža maskara i odrekla sam se svih ostalih maskara zbog nje.
Catrice tekuća kamuflaža je spas za prekrivanje prištića kada je kriza. Nisam našla niti jedan drugi korektor sa ovom prekrivnom moći, tako da se definitivno dalje držim njega.
Catrice Slim Ultra Precise olovka za obrve je dobar proizvod ali u fail izvedbi. Imala sam još ovaj primjerak koji sam morala potrošiti. O njoj sam pisala već ovdje.
Essence Superlast pomada za obrve u olovci je fantastičan proizvod i redovito ga koristim. Zato ga najčešće nalazite u mojim Empties postovima :)


Duchesse tanke maxi blazinice su po meni užaš jer su jako grube na licu. Na kraju sam ih koristila za skidanje laka na noktima.
Moje najdraže blazinice i dalje ostaju Balea maxi blazinice i što god isprobavala ostalo, uvijek se na kraju vratim njima.
Lady's Code blazinice su OK, ali nisu dovoljno mekane kao Baleine.


Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme? Imamo li neke zajedničke potrošene proizvode? Jeste li isprobali što od navedenoga? :)

Kiss
Talisha

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...