Stranice

22. lipnja 2014.

NYX blush: Taupe, Angel, Peach, Summer Peach

Evo mene opet malo sa rumenilima, kako čudno zar ne? :) Što da radim kad ih volim :) Ovog puta su na redu NYX rumenila u nijansama Taupe, Angel, Peach i Summer Peach. Svi su različiti a tako lijepi na svoj način :) NYX-ova rumenila su meni općenito odlična, tako su lijepo pigmentirana, baršunasta, lijepo se blendaju i odabir nijansi je fantastičan. Miris im je onako tipično puderast :) Jedino je malo ambalaža problem jer je poklopac od tanke plastike pa ima mogućnost da prozirni dio otpadne ili cijeli poklopac postane labav, što se meni desilo sa rumenilom koje imam najduže i koje sam najviše koristila - Peach.
S lijeva na desno: Peach. Taupe, Summer Peach i Angel.

Sad malo slika ovih ljepotana. 






Jedna slika u hladu :)


Rumenilo u nijansi Taupe, svjetski je popularno potpuno mat rumenilo hladnog podtona i smeđe-sive nijanse idealne za konturiranje svijetlih tipova kože. Može se bez problema koristit i kao sjenilo i pregibu kapka. Imam NYX-ovo mono sjenilo True Taupe i mogu bez problema reći kako je to ista pašta, sjenilo i ovo rumenilo potpuno su jednake boje.


Rumenilo Summer Peach je prekrasne breskvasto-roze nijanse sa zlatnim shimmerom u sebi. Mrvicu je tvrđe teksture od ostalih ali to mu ne uzimam u obzir jer svoj posao odrađuje odlično. Ukoliko vam TheBalm Hot Mama nije po ukusu zbog prepunog zlatnog shimmera a nijansa vam se sviđa, možete slobodno probati ovo rumenilo, vidjet ćete na swatchu da pomalo su slični, samo je ovo NYX-ovo rumenilo njegova blaža nijansa.


Peach rumenilo je bilo moje prvo NYX-ovo rumenilo, također ga mnogi hvale. Jedina čudna stvar kod ovog rumenila je da u sebi nema ništa peach (breskvastog), dapače, potpuno je roza nijansa :D Ali ona prekrasna mat roza, ahh :) Dobra stvar kod ovih rumenila je da se sporo troše zbog svoje pigmentiranosti, a to dokazuje i moje Peach rumenilo koje sam tooolikooo puta koristila, a uopće ne izgleda tako strašno :)


Rumenilo imena Angel je zbilja posebne nijanse, neka mješavina breskvaste i blago krem nijanse toplog podtona, na licu izgleda nježno kao što samo njegovo ime govori :) Rumenilo je mat.


Evo napokon i swatchevi :) Sa lijeva na desno/od dolje prema gore: Peach, Angel, Summer Peach i Taupe




NYX je pomalo već stigao u neke EU zemlje, znam da ga u Hrvatskoj ima za kupiti u Osijeku, a ja sam svoje primjerke grabila gdje god sam stigla: E-bay, Španjolska, Italija, Crna Gora...

Imate li vi koje NYX stvarčice? :)

Kiss
Talisha

Broj komentara: 10:

  1. Nemam ništa od NYX-a, nažalost, ali imam malu wish listu, koju ću da prekrižim čim otputujem negdje. Summer Peach je divno rumenilo, sigurno jedno od ljepših koje sam vidjela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ako budes bila u prilici uzmi nesto od nyx-a, stvarno su super a cijene su im pristupacne :) ja sam nekoliko puta naletila na dupli stand i jednostavno ne znas sto odabrat od toliko dobrih stvarcica :)

      Izbriši
  2. Nista nemam jos uvijek od njih, ali rumenila su mi uvijek bila prvi izbor kad bi ista vec i kupovala - posebno mi se svidja ovo Summer Peach pa sve gledam da ga narucim :))) obozavam takve nijanse! No sva su lijepa i svaka cast na ovoj kolekciji. Inace super post, svidja mi se sto si ih bas detaljno opisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) istina, rumenila su im zvijezde asortimana, zbilja se isplate, zato naruci ga slobodno :)

      Izbriši
  3. joj baš izgledaju super rumenila :)
    imam u planu uskoro si naručiti Taupe nijansu, baš zbog njene višenamjenosti, može biti za konturiranje, sjenilo za obrve možda :)
    i nijansa Summer Peach mi je jako lijepa, vjerujem da predivno izgleda na licu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala :) taupe je bas multifunkcionalno, ako ga kupis imas izvrsno sjenilo za pregib, sjenilo za obrve, rumenilo za konturiranje itd :)

      Izbriši
  4. Imam samo Taupe i definitivno je najbolja opcija za konturiranje, a funkcionira lijepo čak i na curama srednje tamne puti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. slazem se :) taupe je odlican multifunkcionalni proizvod :)

      Izbriši
  5. Rumenila su odlična, ali nemam nijedno što m i vrlo žao jer volim Nyx. Najviše mi se sviđa Peach, baš volim takve breskvaste nijanse :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam samo kremasto rumenilo, a na wish listi još x stvari :D. Taupe rumenilo je sledeće, samo da mi oči ne privuče nešto drugo u radnji :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...