Stranice

31. kolovoza 2014.

Moja putna dekorativna kozmetička torbica

Pošto se spremam za put i pomalo pakiram kofer, mislila sam da bi bilo zabavno pokazati vam sadržaj moje kozmetičke torbice i to samo dekorativni dio, preparativa i nije toliko zanimljiva :) Sama volim zaviriti u tuđe torbice pa zašto ne biste i vi u moju :)


 

Iako ne izgleda tako, moram vam priznati da sve ove stvari osim Nyx fiksatora stanu u ovu praktičnu kožnu Elf kozmetičku torbicu, koja unutra ima još dva pretinca, jedan običan a drugi na zip. Počevši od malih stvarčica, prva je Kiko 04 olovka za obrve koju sam već hvalila kao najdražu olovku ikad, ona mi služi kada god mi trebaju lijepo definirane obrve, dok za brzinske izlaske iz kuće po danu volim staviti Kiko sjenilo 122. Sa mnom moraju obavezno ići dvije olovke za oči, Essence crna longasting 01 Black Fever i Nude Big Bright eyes 01 Highlight it nude, ovo su mi dva favorita i u koje sam sigurna da svoj posao odrađuju kako treba i da me neće iznevjeriti :) Kao korektor najbolji za brzinske popravke i najpraktičniji mi je Kiko Skin Evolution u nijansi 01 koji je napravljen kao stick, a za bazu za kapke sam uzela Urban Decay Primer Potion u mini verziji koju sam dobila uz Naked 1 paletu, ovako mali je vrlo praktičan za putovanja. Ovdje se nalazi i Kiko Long Lasting stick eyeshadow u nijansi 28, on je bio iz jedne limitirane kolekcije, prekrasne je bež nijanse i sadrži sitne šljokice, njega koristim kao dodatnu bazu za svijetla sjenila. Kao tuš ovdje je jedan moj favorit a to je Essence liquid ink waterproof, a kao maskaru sam uzela Maybelline Rocket Volum' Express waterproof koju sam također već hvalila, a s njom sam mirna jer mi se ne razmazuje kao ostale maskare. Ovdje su se našli još proizvodi za usne, kao što vidite nema ih puno i osobno nisam neki veliki fan ruževa pa sam uzela 2 balzama za usne, jedan Maybelline Baby Lips Intense Care i drugi Blistex Happy Lips od jagode. Maybelline nije uopće "intense care" kako kažu, ali ima lijepi sjaj, dok Blistex balzamom sam oduševljena, sa hidratacijom i mirisom, nakon što sam potrošila onog od manga o kojem ste mogli čitati ovdje, kupila sam ovog od jagode. Nakon balzama na red su došla dva proizvoda sa malo boje :) Nyx Butter gloss u nijansi Creme Brulee i Catrice Pure Shine lip balm u nijansi  060 Flamingo Go!



Pošto doma imam puno paleta sjenila ipak sam se morala odlučiti koje ću točno uzeti. Naravno da je odluka pala na mog favorita svih favorita, Sleek paleta sjenila Oh So Special, koja je prljava kao prasac ali shvatite me, ako koristite jednu paletu redovito normalno je da ne može biti čista :P Nekada mi je smješno čitati blogove ili gledati Youtube tutoriale di cure hvale neki proizvod i govore da ga koriste redovito, a na njemu niti jedan trag kista i čist kao suza :D Nakon Sleek palete odlučila sam se za Kiko paletu Colour impact 01 Lounge Warm tones, koja je bila dio limitirane kolekcije i Essence paleta all about Sunrise o kojoj ste mogli čitati ovdje.



Uzela sam dvije BB kreme, jednu ste već vidjeli u mojim prijašnjim postovima a to je Holika Holika Watery, a drugu sam uzela Lioele Beyond the solution koja mi je mrviiiicu tamnija pa ju koristim za večer.


Što se tiče rumenila odabrala sam ih nekoliko: Essence Blush up! 20 pinky flow, Nyx rumenila u nijansama Peach, Summer Peach i Taupe o kojima ste mogli čitati ovdje. Taupe rumenilo koristim za konturiranje. I ovdje bi još trebala biti Sleek paleta Face Form u nijansi Light koju sam zaboravila poslikati otvorenu sa ostatkom ekipe, ali mogli ste o paleti čitati ovdje.


Kao puder u kamenu uzela sam Wet n Wild Coverall u nijansi Fair koji je potpuno novi, ali kako trenutno trošim Catrice all mat plus i imam unutra tako malo proizvoda koji mi ne bi bio dovoljan za sedam dana, uzela sam WnW puder za koji vam mogu reći da je odličan jer sam prije par mjeseci već potrošila jedno njegovo pakiranje :) Na slici je Kiko sjenilo za obrve koje sam već gore spomenula. Za fiksiranje cijele šminke i nadu da će ona potrajati što duže uz stalna obilaženja, tu je Nyx fiksator u spreju. I za kraj imam jedno Essence sjenilo koje se više ne može naći na tržištu, a to je 43 Mystic lemon, također raspadnute ambalaže :D Ovo sjenilo koristim kao highlighter, a već se bilo više puta spominjalo kao dupe raznih high end highlightera. Poslikala sam ga samog pa možete vidjeti kako izgleda u ambalaži.



Što se tiče lakova za nokte, tu nisam baš previše inventivna pa prije puta nalakiram lak za koji znam da će mi duže trajati, a to će vjerojatno biti jedan od Kiko Cupcake lakova u 3 sloja koji će držati kao beton dok se ne vratim :D

Nadam se da vam je bilo zanimljivo zaviriti u moju dekorativnu kozmetičku torbicu za putovanje :)

Kako vi organizirate svoju kozmetičku torbicu za putovanja? Što najčešće ponesete sa sobom?

Kiss
Talisha


22 komentara:

  1. Baš si fine stvari odabrala. Essence senku i ja koristim kao highlighter, i jako mi se dopada. :) Dosta stvari i sama volim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) znaci nisam jedina :) uz sve highlightere doma nekako na kraju uvijek koristim ovo essence sjenilo jer je zbilja prekrasno :)

      Izbriši
  2. Volim zaviriti u tuđe kozmetičke torbice ;) Više manje nosim isto što i ti. Dekorative uvijek natrpam jer je manja i ne zauzima puno mjesta. Ja uvijek muku mučim s preperativom jer su sve velika pakiranja koja zauzimaju puno mjesta, a ako je riječ o nekom dužem putovanju na kojem npr. planiram prati kosu, hvata me panika jer mi zbog jednog pranja kose treba četiri, pet proizvoda da bi se pošteno raščešljala i da mi kosa izgleda koliko toliko normalno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha ti si ista kao ja :D meni isto muka kad moram negdje prat kosu i vuc sve sta mi potrebno da bi izgledala donekle normalno :D a sampone za tusiranje uzimam samo mini size one iz mullera ili dm-a :)

      Izbriši
  3. Moj odabir je vrlo sličan, što se tiče i količine a i nijansi ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. imam taj essence tuš i prezadovoljna sam njime :D
    joj, ja se mrzim organizirat i pakirat ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Koliko divote na jednom mjestu :) Baš si me nasmijala za paletu, i moje najkorištenije se "raspadaju" i malo me stid da ih uslikam haha :P

    OdgovoriIzbriši
  6. Odličan odabir.. I stvarno mi se čini jako praktična ova torbica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) super je torbica i full prakticna, steta sto ju povukli iz prodaje :(

      Izbriši
  7. Oborile su me sa nogu tvoje prelepe fotografije i odabir kozmetike <3

    OdgovoriIzbriši
  8. fora si stvari popakirala :D i ja sam u svom postu trebala naglasiti da se radi o putnoj torbici hehe :D ovako su ljudi pomislili da svu tu šminku vučem stalno sa sobom haha :D
    ovdje se nalaze neki proizvodi koje duže vrijeme planiram kupiti, jer ih hvale svi, kao npr. Maybelline rocket maskara i Essence liquid ink :D
    i super što koristiš svoju Sleek paletu, to je dokaz da stvarno znaš o čem pričaš :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Za maybelline maskaru i essence tus imas same preporuke i nemoj se dvoumiti :)
      Moje malo prljavo prase od palete ide uvijek sa mnom okolo :P

      Izbriši
  9. Izvrstan odabir proizvoda! Niti ja ne bih ponijela manje :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ajme što je lijepa ova KIKO paleta :O Preeekrasna je! Koja je bila cijena? Ništa njihovo nisam probala još.
    Ja bih vjerojatno slično ponijela, samo manje rumenila i olovaka jer njih ne koristim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kiko paleta je iz proslogodisnje limitirane kolekcije Dark Heroine, puna cijena je bila 16,90 eura, ja sam ju uhvatila na popustu za 8 eura kada povlacili kolekciju. ako nisi nista njihovo probala, onda ti je vrijeme :D ja kiko jako volim :)

      Izbriši
  11. Tvoja dekotrativna torbica je predivna!Zelim i ja takvu! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...