Stranice

16. prosinca 2017.

Zoeva - Matte

Još jedna u nizu Zoeva paleta kod mene na blogu. Danas vam pišem o Matte paleti. Da, zbilja su nazvali paletu Matte, baš su inventivni :D


Ambalaža je od čvrstog kartona kao i kod ostalih Zoevinih paleta i zatvara se na magnet. Ova paleta ima zanimljiv uzorak, čak možda pomalo i strašan :D


Ova paleta me zainteresirala čim je izašla, no problem je bio što je bila ekskluzivna samo na službenoj Zoeva stranici, a znate da njihova poštarina je ogromna. Nisam htjela od tamo naručivati samo tu jednu paletu i tako sam čekala i skoro zaboravila na nju dok se nije pojavila na BeautyBay stranici. Zoeva je u zadnje vrijeme napravila nekoliko paleta koje me nisu toliko osvojile, ali ova mi je bila tiha patnja valjda već godinu dana. Jedva sam dočekala da stigne kako bih se mogla poigrati s njom.

Paleta sadrži 10 potpuno mat sjenila. S razlogom se zove Matte, kužite ;) 

Ostala sam potpuno iznenađena jer se kod Zoeve zna desiti kako mat sjenila znaju biti različita, no u ovoj paleti sva mat sjenila su super pigmentirana, mekana i odlično se blendaju. Čak i ljubičasto sjenilo je dobro, a ono je inače problematično neovisno o kojem brendu se radilo.


Paleta ima kombinaciju toplih i hladnih tonova, pa vjerujem kako će zadovoljiti svačije apetite. Na prvi pogled može djelovati čudna, no vjerujte mi da sa ovom paletom možete napraviti puno lijepih look-ova. Zamjeram im jedino što umjesto dvije potpuno svijetle nijanse nisu stavili samo jednu, a umjesto druge ubacili još tamniju smeđu ili crnu nijansu.

Prelazimo na swatcheve koji su napravljeni bez ikakve baze. 

Nighthawks - mat bijela nijansa
Urban Culture - mat bež nijansa
Through The Window - mat narančasta nijansa
Cheap Bar - mat ciglasto-smeđa nijansa
Lost In Thoughts - mat taupe nijansa
Across The Street - mat nijansa vanilije
Eerily Empty - mat topla smeđa nijansa
Chat Late At Night - mat tamnija crvena nijansa
Lonely City - mat tamna ljubičasta nijansa
Two Clocks - mat tamna smeđe-siva nijansa


Sve u svemu, zadovoljna sam ovom paletom i drago mi je da sam ju kupila. Iznenadila me njezina pigmentacija jer nisam mislila da će sva sjenila biti full pigmentirana pošto se radi o cijeloj mat paleti. Kao što sam već gore navela, kupila sam ju sa BeautyBay stranice po cijeni od 21 €.

Što mislite o mat paletama? Jeste li isprobali ovu Zoeva paletu? :)
Kiss
Talisha

2 komentara:

  1. Na zalost trenutno nemam 21 dolar, ali su mi boje super i dizajn same kutije. ova slika grada mi je odlicna i sad me tolko privuklo to :D
    dobra pigmentacija, nisu preskupe. sve u svemu, mislim da kupujem u skoroj buducnosti :D

    xo Honey - blog Royal Lifestyle - Twitter - Instagram

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mislim da su zoevine palete najbolji dokaz omjera kvalitete i cijene :) ako ti se bude pruzila prilika, obavezno ju kupi :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...