Stranice

17. travnja 2017.

BH Cosmetics - Marble Collection Warm Stone

Na red je došla još jedna BH Cosmetics paleta koju sam vam dužna pokazati jer sam ju kupila još rpije nekoliko mjeseci. Radi se o Warm Stone paleti iz Marble kolekcije :)


Paleta ima odlično pakiranje koje se sastoji od tvrde i čvrste plastike sa marble uzorkom na gornjem dijelu, dok donji dio je bijele boje. Unutar palete nalazi se ogromno ogledalo. Iznenadila sam se kada sam vidjela da je paleta veličine dlana tako da ovo može biti odlična paleta za putovanja.




Paleta sadrži 12 sjenila od kojih 6 mat i 6 shimmer. 

Mat sjenila su stvarno odlična. Skroz sam se iznenadila kod mat sjenila jer su lijepo pigmentirana, mekana i odlično se blendaju. Boje ovih mat sjenila su stvarno odlične jer se mogu koristiti za pregib kapka ali i za neki intenzivniji smokey eyes. Ona su stvarno najbolji dio ove palete. I da napomenem kako mat sjenila stvarno dugo traju.

Sjenila koja su mi se manje dopala su shimmer sjenila. Nisu loša koliko su ubiti problematična. Da pojasnim, shimmer sjenila su mekana, pigmentirana, pomalo masnjikava na dodir i neka od njih su praškasta, no ono što me rastužilo kod njih je to što mi nestaju sa kapaka... Koristila sam ih sa različitim kistovima za aplikaciju sjenila, sa mokrim kistovima, sa prstima i svaki put nakon nekog kratkog vremena sjenilo bi skroz izbljedilo ili bi nestalo. Da napomenem kako ja uvijek koristim primer za kapke prije šminkanja. Po meni najgore shimmer sjenilo je baby rozo u zadnjem redu koje je toliko chunky da je to čudo :D Malo bolje teksture ali opet chunky su prvo i drugo sjenilo u prvom redu (boja šampanjca i narančasta), dok ostale 3 shimmer nijanse su dobre teksture i ne izblijede tako brzo ali svejedno izblijede nakon nekog vremena. Zato ispod shimmer sjenila najčešće koristim neku Kiko Long Lasting Stick olovku kao bazu i tako produžim trajnost shimmer sjenila.

Sad prelazimo na swatcheve koji su napravljeni bez ikakve baze. Prvo su svatchani prvi i drugi red u paleti i onda treći red na drugoj slici.



Sve u svemu mat sjenila definitivno spašavaju ovu paletu, a uz dobru dugotrajnu bazu za oči može se produžiti vrijeme trajanja shimmer sjenila. Pošto sam ovu paletu kupila sa BH Cosmetics stranice za 12$ onda zbilja ne mogu ništa loše reći o njoj osim tih par shimmer sjenila koja su mogla biti malo bolja :) 

Kako vam se čini paleta? Sviđaju li vam se nijanse u njoj? Jeste li planirali kupiti koju BH Cosmetics paletu? :)

Kiss 
Talisha

4 komentara:

  1. Ajme, paleta je divna. Već ju neko vrijeme škicam na BH stranici. Savršena je! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene su nijanse u paleti totalno pridobile :) ako budes radila narudzbu uzmi ju, pogotovo sad kad imaju stalno neke akcije :)

      Izbriši
  2. Ovakva malena paleta bi mi baš dobro došla. Ali nakon toliko tvojih recenzija paleta baš mi se teško odlučiti koju paletu kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da bas je malena :) hehehe, morat ces se onda nekako odluciti :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...