Stranice

10. ožujka 2019.

Empties #29

Moram priznati da sam se iznenadila sa količinom potrošenih proizvoda tako da sam odlučila napisati post. Općenito volim ove postove jer tek kad se neki proizvodi potroše može se dati točno mišljenje o njima :) Zato, krenimo!


Krećem od proizvoda za kosu koji su u zadnje vrijeme za mene bili totalna revolucija jer sam ja inače tip koji ne mijenja šampone za kosu često, kada mi jedan šampon paše držim se njega. Isto tako moja kosa se u zadnje vrijeme jako promijenila stoga nije bilo druge nego pokušati s drugim opcijama. Već sam u nekom od prijašnjih postova napisala da mi se kosa prorijedila, popucala u dužini i jednostavno nije više kvaliltetna kao prije, pa mi više Loreal Elseve proizvodi nisu valjali jer su mi otežavali kosu. Zato do daljnjega kod mene sva 3 Loreal Elseve Total Repair proizvoda (šampon, regenerator i maska) idu u zaborav.
Loreal Elseve Cica Repair tretman koji se ne ispire je čak proizvod kojeg sam do pola i potrošila, a ne sviđa mi se! Za moju kosu ova krema je preteška, u njoj su sami silikoni koji otežavaju kosu i uvijek imam taj osjećaj pod prstima kada diram kosu. Jedno veliko ne od mene, zato ide u smeće!
Stižemo do ekipe koju sam spominjala u postu trenutnih favorita (Garnier Botanic Therapy šampon i regenerator i Garnier Fructis Papaya maska za kosu) pa kako se ne bih ponavljala previše, ovdje vam je link.


Kiko Hydra Body+ mi je bila stvarno odlična krema za tijelo, lijepo je hidratizirala, koža je od nje bila mekana i nije me iritirala na nogama nakon brijanja.
Afrodita šećerni piling je divan, prekrasno miriši i odlično radi svoj posao. Jedan je od mojih starih favorita.
Znate da su Dove moji najdraži dezići već duže vrijeme, no odlučila sam sada probati ovu rozu verziju InvisibleCare i moram priznati da mi se više sviđa od iste sa bijelim čepom. Miris mi je ljepši. Tako da nastavljam i dalje sa ovom rozom verzijom.


Nivea micelarna vodica za suhu i osjetljivu kožu mi je bila dobra ali preferiram onu ljubičastu za osjetljivu kožu. Iako već znate da su mi Nivea micelarne najdraže, odlučila sam  probati i verziju Micellair Waterproof i mogu reći da ne skida uopće vodootpornu šminku, ok možda nakon pola sata trljanja da, ali nije me se uopće dojmila. Osim toga nigdje na pakiranju ne piše da se prije upotrebe treba dobro protresti jer unutra je dvobojna tekućina kao kod dvofaznih skidača šminke.
Za skidanje vodootporne šminke ostajem pri svojem voljenom Mixa dvofaznom odstranjivaču. Mislim da sam od ovog proizvoda osobno potrošila više bočica nego itko, ali isplati se kada nađete svoj najdraži proizvod i njega se držite već zadnjih 5 godina :)
Još jedan proizvod koji uvijek iznova kupujem je Mixa tonik koji mi je stvarno najbolji u tu svrhu.
Skintegra Spectra kremicu sam potrošila, ali nova je već naručena i uskoro stiže, tako da za ovu kremicu imam samo riječi hvale. Uz nju najdraža kremica je Uriage Hyseac R o kojoj kao i o Spectri možete pročitati ovdje
Balea piling gel za normalnu kožu lica nije ništa posebno, čak mi za lice ima malo previše grube čestice tako da sam ga na kraju potrošila kao piling priprema prije brijanja nogu :)


Što se tiče blazinica, ostajem vjerna svojim najdražim Balea Maxi blazinicama i kad god sam u DM-u volim u košaricu ubaciti koji paketić čisto da ne ostanem bez njih. 
Tu su na slici i Duchesse Maxi blazinice koje su grozne, agresivne i služile su mi na kraju za skidanje laka za nokte. Ove koje po meni ne valjaju su tanka verzija, dok one debeljuškaste su odlične, pa ako se nađete u Mulleru obavezno uzmite te deblje.


Aveo odstranjivač laka za nokte mi je nekako najdraži i najefikasniji za skidanje laka za nokte, naravno verzija sa acetonom u sebi. Fali mi lubenica jer je bila odlična, nadam se da će izbaciti još neku ljetnu verziju tog odstranjivača. Ukoliko imate prijedloge za odlične odrstranjivače s acetonom u sebi, slobodno mi napišite u komentarima.
Look By Bipa zelene turpije su mi nekako najdraže i dosta pašu mojim prirodnim noktima.


Nyx Dewy Finish fiksator za lice mi je dugo bio favorit i uvijek sam ga iznova kupovala. Jako dobar fiksator i neovisno o tome što je 60ml dugo će vam trajati.
L.A. Girl Pro Setting fiksator mi je bio odličan, kupila sam ga na Beauty Bay stranici čisto bez ikakvih očekivanja a na kraju je ispao odličan. Šteta što ima samo 30ml pa sam ga kroz nekoliko mjeseci potrošila i zbog toga ga više neću kupiti.
Loreal Paradise Extatic je moja najdraža maskara koja je čak skinula s trona i voljenu Maybelline Lash Sensational vodootpornu maskaru i to sve zbog boljeg i ljepšeg efekta na trepavicama. Inače Lorealovu maskaru koristim na gornjim trepavicama, a Maybelline na donjim.
Moj najdraži balzam za usne (uz Palmers stick) ostaje i dalje Terra Naturi citrusni balzam.


I sada na red dolaze dvije stvari koje bih nazvala kozmetičkim samoubojicama. Zašto? Jer su si same odlučile završiti karijeru kod mene.
TheBalm Meet Matt(e) Nude paleta je bila prva verzija TheBalm palete, moja najdraža mat paleta i moj prvi kozmetički post na ovom blogu davne 2014. godine :) Evo linka za dokaz. Što se desilo s njom? Sjenila su se osušila, postala su kredasta, tvrda, više to nije ona moja voljena mat paleta sa super pigmentiranim i super mekanim mat sjenilima. Počinila je samoubojstvo i zato će teška srca završiti u smeću.
Istom sudbinom je odlučio ići Real Techniques kist (bockalica) koji je pustio ljepilo iz drške svuda oko sebe i tako mi poljepio i ostale kistove. A onaj tko uznemirava ostale kistove zaslužuje ići u smeće.


Što ste vi trošili u zadnje vrijeme? Jeste li isprobali koji od navedenih proizoda? :)

Kiss
Talisha

Nema komentara:

Objavi komentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...